Business Bikers Forum: “Life and business without risks are likely to be unsatisfying, but without safety both are likely to be short”.

Business Bikers Forum 2011
Het Business Bikers Forum 2011 (vroeger Business Bikers Day heeft alvast een actueel thema uitgekozen: veiligheid. Voor wie deze organisatie nog niet kent, het Business Bikers Forum is een platform dat sinds 2008 bedrijfsleiders, ondernemers en zelfstandigen verenigt rond twee onderwerpen: aan de ene kant een bedrijfsthematiek en aan de andere kant hun passie voor motoren.

Het Business Bikers Forum 2011 zal het thema ‘Realizing the hard value of safety’ aansnijden.
Veiligheid wordt gedefineerd als het geheel van praktische en theoretische maatregelen die genomen moeten worden om voorspelbare ongevallen te voorkomen en de impact van onvoorziene incidenten tot het minimum ter herleiden.  Tegenwoordig krijgen alle aspecten van het persoonlijke en zakelijke leven met veiligheid te maken, of het nu gaat om personen, procedures, systemen, informatietechnologie of het milieu.

Uit ervaring weten dat dit evenement steeds interessant informatie en contacten oplevert, en vooral ook heel gezellig is. Inschrijven doe je hier.