Verkenning van de ruige Vercors

Saturday 14th, May 2011 / 13:38 Written by

Deze route gaat door de prachtige, ruige Vercors.

vercors-bochten

De motorrit begint met de indrukwekkende Cirque Combe Laval, langs le Grands Goulets, naar col de Rousset, waarna een gave afdaling volgt naar het stadje Die. In het stadje Die kunt u leuk even pauzeren. Wanneer u moe bent van alle bochten, dan kunt u vanaf Die via de D93 langs de rivier de Drôme terugrijden naar Domaine de l’Amiral. Maar veel leuker is het om de route verder te volgen. Het landschap is nu lager, vriendelijker, maar zeker zo mooi. Via de Col de la Croix naar het oude dorp Beaufort-sur-Gervanne om daarna via Chabeuil terug te rijden naar het beginpunt van de route.

Route:

Slapen:

Saint Laurent du Pape – Kamers & Eten in Domaine de l’Amiral
Domaine de l’Amiral is gelegen op 15 minuten van de route du Soleil en aan de rand van het dorp Saint Laurent du Pape. (Ardeche, Frankrijk). De accommodatie is motorvriendelijk, met onder andere overdekte stalling voor de motor.
Naast het ontbijt en een uitgebreide avondmaaltijd verzorgen de uitbaters, voor degenen die besluiten om niet te lunchen in een van de leuke restaurantjes onderweg, een lekkere picknick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comments powered by Disqus
Mail Google+ Pinterest