Jacht op motokonijnen ?

Tuesday 05th, June 2012 / 20:05 Written by

Camping Haway aan het Lago Viverone heeft misschien een groot Camping Cosmos-gehalte maar had echt alles wat een goede camping moet hebben: fantastisch gelegen aan een meer, vriendelijke uitbaters, goede sanitair, huisbereide koffie en koeken en dat alles voor een prikje ! We moeten echter verder naar ons einddoel, Pontedera dat nu echt wel nadert.
Na kilometers onder een stralende zon door het vlakke land (of is het ‘de’ vlakke land?) langs lange kaarsrechte banen tussen de risotto-velden vreten we kilometers tot we op de middag Busala bereiken. In ‘Ostaia di ca titi’ worden ons door la mama en haar dochter de heerlijkste Italiaanse gerechten voorgeschoteld. Hoe doen ze het voor dat geld ?
Nadat de GTS van Assurix voldoende was afgekoeld konden we verder zuidwaarts langs prachtige bochtige bergbanen. Na enkele dagen is het testosterongehalte behoorlijk gestegen en wordt al wat mooi is en op een moto zit reden genoeg om de achtervolging in te zetten. Uitgelezen kans om de Heinkel die tegen de verwachting van sommigen in reeds glansrijk de St-Bernard had gekleineerd, zijn duivels te laten ontbinden. De video hieronder mag daarvan het bewijs zijn …
Als toemaatje kregen we nog een akelig enge tunnel met bijna aan het eind een uitgangspoortje dat uitgeeft op onze volgende slaapplaats: Camping Smeraldo met tentjes letterlijk op de rotsen boven de zee…
We zijn er mee weg want de pizza die ons hier op het terras boven de klotsende golven werd geprepareerd door een plaatstelijke schone moet wordt gegeten tewijl hij heet is … !
Morgen, zien we den scheven live !

6 Comments on “Jacht op motokonijnen ?

 • Ziet er naar uit dat jullie avontuur het aantal Vespa’s in Vlaamse Ardennen nog zal doen stijgen.
  Nog een goede verderzetting !

  Katia & Bart

  Reply
 • Hallo allen
  video bekeken,jullie snorren goed door!mijn bella zou niet kunnen volgen
  Spijtig van ongeval lieven,toch zelf nog ok,scooter word wel gemaakt.
  nog veel plezier verder
  groeten uit natte vlaamse ardennen

  Reply
 • Hello Moatjes,
  Besef je wel dat je daar het avontuur van je leven aan het beleven bent? Geniet er dus maar ten volle van. En of we jaloers zijn?
  Ericosa

  Reply
 • wat een rit , en paul hoe voelt dat zo achterop bij Erik, geen touristil nodig ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comments powered by Disqus
Mail Google+ Pinterest