Ik had een toeter op mijn waterscooter …

Sunday 03rd, June 2012 / 18:24 Written by

Het vogelconcert is blijkbaar ‘on tour’ en trad deze morgen op in Gerardmer. Gelukkig want volgens de akelig accurate weerprognose van Bart en zijn app stonden we beter vroeg op. Om 06:15 aangezet. Ternauwernood vroeg genoeg om droog onze tent te kunnen opplooien.
We konden spijtig genoeg niet genieten van de panorama’s op de cols rond La Bresse of op de top van Le Ballon d’Alsace, maar het rijplezier was er niet minder om. We zijn het erover eens dat we een stukje Frankrijk hebben gezien dat we niet kenden, maar bovenal zijn wij en onze scooters intussen volleerde bochtenvreters. Echt waar machtig !!!
Als verzopen kiekens, door en door nat aangekomen in Le Tour de Peilz maar de nochtans idyllisch gelegen camping was dicht, op een weedrokende uitgeregende mountainbiker na. We hebben gezien hoe het had kunnen zijn bij zomerse temperaturen. Niet getreurd, niet getwijfeld: scooters de parking binnen, allemaal een hotel binnen met een heerlijk warm bad en droge kleren.
Allemaal bedankt voor jullie comments. Blijf ons volgen, wij volgen jullie ook.
Groeten uit het mondaine Montreux en, oh ja, gelukkige verjaardag Kurt !

2 Comments on “Ik had een toeter op mijn waterscooter …

 • hallo gasten

  nen ballon van den alsace voor snachts over den uitlaat te steken,of op te vullen indien die plastieken injecties stilvallen van de warmte??om af te koelen als ze niet willen starten
  neem maar nu en dan een goed stuk noega,niet al op eten,kan na gekouwd zijnde nog dienen voor gat in den bak te stoppen

  groeten

  Reply
 • Yves Schiettecatte

  Hallo kilometervretende flying dutchmenners,
  verstomd zijnde van het nieuws dat jullie allen over de col’s geraakt zijn maar minder goed nieuws over onze schrijver, gelukkig maar blauwe plekken… de rest zal Peter de cententeller wel oplossen.
  Ben content van jullie te vernemen dat het daar behalve het weer, het bochtenwerk dag op dag naar een hoger niveau gaat, alé Rudy zal veel bijleren.
  nog nen goeden nacht en hou het ginder droog vanwege Yves schietse en zijn vrouwke kristl

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comments powered by Disqus
Mail Google+ Pinterest